Diggy Dex, Edsilia Rombley, Maya Shanti en Rob Dekay kwamen op zaterdag 16 maart optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Diggy Dex

Zijn zesde album 'Karavaan' is een verzameling van reisliedjes die je meenemen op een reis zonder bestemming. Startschot was deze zomer de eerste single 'De Zon Op', die Topsong werd bij Radio 2. De tweede single van dit album is 'La Vie Est Belle'.

Edsilia Rombley

Met haar album 'The Piano Ballads-Volume 2' gaat ze vanaf 31 maart weer de theaters in met piano en strijkers. Ze presenteert eigen liedjes afgewisseld met covers als 'The Way You Make Me Feel' van Michael Jackson en 'One Last Time' van Ariana Grande.

Rob Dekay

Rob maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Zijn nieuwe single 'Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen' is voortgekomen uit schrijfsessies met Ilse DeLange en Daniel Lohues. Ilse was zo enthousiast dat ze mee wilde werken aan de opname, zij zingt tweede stem. Het album verschijnt in oktober. Rob Dekay zingt de titeltrack van de bioscoopfilm ‘Weg Van Jou’.

Maya Shanti

Als actrice kun je haar kennen van de series Spangas of Nieuwe Tijden, maar Maya is ook singer-songwriter met een heel eigen sound en ze deed vorig jaar mee aan The Voice Of Holland. 'Pijn In Mijn Hart' is de titel van haar debuutsingle.

Deel dit artikel