James Morrison (ja, écht), Benny Sings, Kita Menari en Björn van der Doelen kwamen op zaterdag 23 februari optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent wekelijks om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon gratis langskomen.

James Morrison

Het nieuwe album van James Morrison heet 'You're stronger than you know' en komt uit op 8 maart. Op 25 maart begint hij aan zijn tour, waarbij hij Nederland helaas overslaat. De single 'My love goes on' met Joss Stone is al uit.

Benny Sings

Op 22 februari brengt deze producer zijn zesde album 'City Pop' uit, dat hij eind februari in New York en Los Angeles gaat presenteren. Vorig jaar schreef hij het liedje ‘Loving is Easy’ voor de Engelse artiest Rex Orange County dat een internationale hit werd met 11 miljoen Youtube views en 82 miljoen plays op Spotify.

Kita Menari

Kita Menari betekent in het Maleis “Wij Dansen”. In 2007 was 'Young Lovers' de eerste single van deze Indie-pop band en die werd meteen Radio2 Topsong. Vrijdag komt de nieuwe single 'Feel It All' uit. De voorloper van de EP 'Finally Awake'.

Björn van der Doelen

Het vijfde studioalbum van deze ex-PSV-voetballer heet 'Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd'. Björn: "De zeven hoofdzonden worden in zeven nummers bezongen". Met zijn begeleidingsband De Huursoldaten gaat hij vanaf 13 maart op tour.

Deel dit artikel