Zaterdag 9 februari traden Jeangu Macrooy, Jake Etheridge en Jodymoon op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Jeangu Macrooy

Vorig jaar zager 3,5 miljoen mensen hem de rol van Judas spelen in The Passion. Op 8 februari komt zijn album Horizon uit, geproduceerd door Perquisite. De single Shake Up This Place is upbeat, met flink wat soul en het klinkt een tikkie elektronisch.

Jake Etheridge

We kennen Jake Etheridge als lid van The Common Linnets. Op 11 februari staat deze Amerikaanse singer/songwriter in Paradiso en de 16e in Tivoli, maar zaterdag was hij eerst bij ons om zijn nieuwe EP Only Everything te presenteren.

Jodymoon

Op hun nieuwe album A Love Brand New trekken zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets nieuwe registers open. Hun warme mix van folk, pop, klassiek en roots is opener en uitbundiger geworden. Tot 18 mei toeren ze door het hele land.

Deel dit artikel