Trijntje Oosterhuis, Mercy John, Supersister Projekt 2019 en Will Knox kwamen op zaterdag 23 maart optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Trijntje Oosterhuis

Op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome Amsterdam. In extra grote bezetting van 70 musici, zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest.

Mercy John

Vorige maand kwam het tweede album 'Let It Go Easy' uit. De opvolger van het succesvolle album 'This Ain't New York'. Weer een album vol prachtige rootsrock liedjes, zowel in uptempo alsook ballads. 'Trains' heet de single.

Supersister Projekt 2019

Bijna vijftig jaar na 'Supersister', keren Robert Jan Stips en zijn muziekvrienden terug op de Nederlandse podia. Robert Jan (Supersister, Golden Earring, The Nits) ging de uitdaging aan om nieuwe muziek in de stijl van zijn legendarische eerste band te schrijven voor het album 'Retsis Repus'.

Will Knox

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen die als schrijver heeft samengewerkt met vele Hollandse topartiesten als Miss Montreal en Dotan. Hij speelde in het voorprogramma van BLØF in Paradiso en stond op Concert at Sea. 'Jerusalem' is een single van zijn aanstaande EP 'Stolen Car'.

Deel dit artikel