The Nits, New Cool Collective, Tim Dawn en JB Meijers komen 14 december optreden in Muziekcafé bij Toine van Peperstraten. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

The Nits

Al 45 jaar lang zijn Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips onderweg met optredens, concerten en bezig met het maken van albums. ‘Knot’ is het nieuwste album van The Nits, er staan maar liefst 11 songs op. In Carré sluiten zij op 17 maart hun tour af.

New Cool Collective

Frontman Benjamin vierde vorig jaar met zijn 8-koppige band hun 25-jarig bestaan. Ze brachten alweer hun 21ste album ‘Dansé Dansé’ uit, een dansbare mix van 80’s drumcomputers, quirky synths en Afrikaanse ritmes.

Tim Dawn

Bij Radio2 werden ‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet’ allebei TopSong. Tim Dawn kwam tijdens zijn reis door Australië erachter dat hij toch geen rechten meer wilde gaan studeren. Muziek is het belangrijkste in zijn leven, daarom besloot hij het roer om te gooien en werd hij een succesvol singer-songwriter.

JB Meijers

De hit ‘Calm After The Storm’, waarmee The Common Linnets de tweede plaats bereikten bij het Songfestival in 2014, werd geschreven door JB Meijers. Met zijn solovoorstelling ‘Deltaboy’ is hij eind 2019 en begin 2020 te zien in de Nederlandse Theaters.

Deel dit artikel