Het is tijd voor de allerlaatste live-uitzending van dit jaar! Zaterdag 22 december is het volle bak bij Muziekcafé met Daniël Dekker! Trijntje Oosterhuis komt optreden met het Metropole Orkest. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag rond 15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Trijntje met het Metropole Orkest

Op 30 maart staat het Metropole Orkest samen met Trijntje in de Ziggodome. "We gaan de zaal omtoveren tot het grootste en fijnste concertgebouw van Nederland en ik zing al mijn hits en de mooiste songs van de afgelopen 25 jaar", laat Trijntje weten.

clock update 22 dec 2018, 8:40

Blaudzun zou optreden met Amsterdam Sinfonietta maar kan vanwege ziekte helaas niet aanwezig zijn op zaterdag 22 december.

Blaudzun met Amsterdam Sinfonietta

Ieder jaar gaat Amsterdam Sinfonietta op Nieuwjaarstournee onder de noemer 'Breder Dan Klassiek'. In 2019 delen de strijkers het podium met indiepop artiest Blaudzun. Niet alleen brengt Blaudzun deze tour poëzie en zingt hij in het Nederlands, hij zingt ook voor de eerste keer in het Frans. Bekijk hier alvast een voorproefje!

Deel dit artikel