Van Dik Hout, Roosbeef en Dennis van Aarssen kwamen 8 februari optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol is vol.

VAN DIK HOUT

Van Dik Hout is al 25 jaar een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop en vierde dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie-album. De single ‘Eén Nacht Eeuwigheid’ werd Topsong op Radio 2.

ROOSBEEF

De band, opgericht in 2005 door zangeres Roos Reebergen en drummer Tim van Oosten, brengt hun 8ste album 'Lucky' uit. De eerste single ‘Menselijke Mensen’ bezingt de ongepolijste mens en is tegelijkertijd een afscheid aan de jeugd.

DENNIS VAN AARSSEN

Vorig jaar won hij The Voice Of Holland. Dennis voelt zich het meest thuis in de jazz met als voorbeelden Frank Sinatra en Michael Bublé. De single, geschreven door Jan Tekstra, 'Doing Alright' staat op zijn debuutalbum 'Forever You'.

Deel dit artikel