Tijdens de eerste avond van de Uitmarkt 2021 staat de popgroep Doe Maar centraal. Met een sensationeel concert zullen verschillende artiesten, zoals onder anderen Jamai, OG3NE, Ruth Jacott, Berget Lewis, Xander de Buisonjé, Lucas Hamming en Rob Dekay het unieke repertoire van Doe Maar ten gehore brengen! Wil jij hier bij zijn? AVROTROS geeft 50 x 2 tickets weg, meld je onderaan de pagina aan en wie weet ben jij de gelukkige! De winnaars ontvangen uiterlijk dinsdag 24 augustus 2021 bericht. 

De artiesten worden tijdens deze speciale avond begeleid door de band van Jimmy van den Nieuwenhuizen. Nummers als 'Sinds een dag of 2', 'Smoorverliefd' en 'De Bom' worden afgewisseld met archiefbeelden van hun concerten waarbij gillende tienermeisjes in de rij staan voor de band en vooraan bij al hun concerten.

Mooier dan Ooit

Daarnaast wordt er op een speelse wijze geschakeld naar diverse culturele locaties in het hele land met verrassende bijdragen van onder anderen Plien & Bianca en Anne Wil Blankers. Dit concert vormt de start van het Nationaal Theaterweekend en de campagne Mooier dan Ooit, waar meer dan 750 culturele instellingen bij aangesloten zijn.

Het concert wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en wordt mede mogelijk gemaakt door NPO Cultuur. Dit alles vindt plaats in het sfeervolle Uitmarkt openluchttheater op de vijver van het Museumplein in Amsterdam. 

De uitzending Uitmarkt 2021: Mooier dan Ooit, Ode aan Doe Maar zie je vrijdag 27 augustus om 20.40 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Meld je aan voor deze speciale avond

Aanmelden gesloten

Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor deze actie. De winnaars ontvangen uiterlijk woensdag 25 augustus een bericht.

Meld je hieronder aan en wie weet ben jij aanwezig bij deze speciale avond. Als je één van de winnaars bent, moet je tijdens deze avond beschikken over een geldig vaccinatie- en/of testbewijs. Lees hier de huisregels van de Uitmarkt 2021. 

Deel dit artikel