Zaterdag 17 november traden Wild Romance, Maaike Ouboter, Matthew Crosby en Danspaleis Van Kooten op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Wild Romance

Na achttien jaar komt deze rockband uit de jaren zeventig met een nieuw album! Nu zonder Herman Brood, maar nog steeds met Dany Lademacher. De band is terug met tien nieuwe nummers voor No Time.

Maaike Ouboter

We kennen singer-songwriter waarschijnlijk allemaal van haar nummer Dat Ik Je Mis. Inmiddels heeft ze haar tweede album uitgebracht: Vanaf Nu Is Het Van Jou. Haar tour begint op 21 november.

Matthew Crosby

Deze Amerikaanse gitarist maakt deel uit van The Common Linnets. Hij stond op Tuckerville, was supportact van Jacqueline Govaert en nu bij Douwe Bob. Zijn EP heet Take Only What You Can Carry In Your Hands.

Danspaleis van Kooten

Op 30 november begint de clubtour van Danspaleis Van Kooten. Zanger en drummer Kasper van Kooten zorgt met zijn live band voor spetterende odes aan de dansmuziek van de jaren '80 voor liefhebbers van een 'old school dansfeestje'.​

Deel dit artikel