Muziekliefhebbers, opgelet! Heb jij op vakantie een fantastische hit ontdekt? Of rij je voor je werk vaak buiten Nederland met een buitenlandse radiozender op de achtergrond? Dan is de kans groot dat Jorien jou zoekt!

Als je een fijn/mooi/lekker nummer hebt ontdekt die wij in Nederland nog niet kennen, laat het ons horen! Misschien word je dan uitgeroepen tot Dé Muziekcorrespondent! 

De Muziekcorrespondent

In De Muziekcorrespondent heeft Jorien elke week contact met iemand die een fijne muziektip uit het buitenland voor ons heeft. Dit kan een collega zijn van een buitenlands radiostation, of JIJ! Aarzel dus niet om jouw tip in te sturen, want wie weet word je uitgeroepen tot De Muziekcorrespondent van die week. Jorien geeft jouw muziektip extra aandacht door het nummer een week lang in haar show te draaien.

Österreich

De allereerste Muziekcorrespondent is al bekend: Matthias Schonauer. Hij is radio-dj bij het Oostenrijkse 3FM: FM4 van de Österreichischer Rundfunk, de publieke omroep van Oostenrijk. Hij tipte de 23-jarige popmuzikante Mavi Phoenix met de track Prime.

Meld je aan!

Word jij de volgende Muziekcorrespondent? Luister elke werkdag tussen 10:00 en 13:00 uur naar Jorien en stuur een berichtje via de 3FM app of sms naar 3333. Je kunt jouw buitenlandse hit ook via het formulier op de website aanmelden.

Deel dit artikel