Dotan, Yentl, Sjors van der Panne en King of the World kwamen op 21 september optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

 

Dotan

‘Letting Go’ en ‘Numb’ zijn 2 nieuwe nummers die Dotan dit jaar heeft uitgebracht. Maandag 23 september stond hij in een uitverkocht Paradiso met zijn nieuwe muziek en een nieuwe band. Terwijl hij net klaar is met zijn Europese tour.

Yentl

In Nashville vond singer-songwriter Yentl haar muzikale roots. Aan haar zelfgeschreven songs is goed te horen dat ze een grote voorliefde heeft voor country music. Ze weet dan ook een soort ‘poppy soulful sound’ met country te mixen op haar nieuwe single ‘Amen To That’.

Sjors van der Panne

Nadat Sjors van der Panne in 2014 2e werd in TVOH, vestigde hij een record door tien uitverkochte concerten te geven in het Concertgebouw, Amsterdam. Belinda Meuldijk schreef mee aan zijn single ‘Engel’, die op zijn 4e album ‘Altijd Zo Gegaan’ staat.

King of the World

Met de tour ‘Get Yourself Connected’, die doorloopt tot maart 2020, is de bluesband King of the World helemaal terug! Ze hebben een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album.

Deel dit artikel