Aanstaande zondag tijdens het Zapp Muziekfeest op het plein treden populaire acts op in de bekende muziektent.

Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Kom ook! Zondag 26 juni in Houten vanaf 15.30 uur op Het Rond.

Op het podium zingen onder anderen FOURCE, Unity, Sjaak, Ayana en Sterre Koning hun grootste hits. Ook Gioia Parijs, Kaj van der Voort, Kinderen voor Kinderen en Emma Kok maken hun opwachting. Het Zapp Muziekfeest op het Plein wordt gepresenteerd door Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen.

Tijdens het muziekspektakel is Stefania vooral te zien op het podium om de artiesten aan te kondigen. Matheu vangt de artiesten backstage na hun optreden op, vraagt ze om een eerste reactie en speelt grappige challenges met ze. 

blockquote
“Nederlandstalige muziek   leeft heel erg onder de jongeren.
 

Hoe leuk is het om samen met je vrienden en vriendinnen, broers en zussen of neefjes en nichtjes het Zapp Muziekfeest op het Plein te beleven. AVROTROS geeft ze dé kans om te kijken en luisteren naar hun favoriete artiesten en natuurlijk mee te dansen op de bekende nummers.”

Het evenement is helemaal gratis en voor iedereen toegankelijk. Dus kom ook: zondag 26 juni in Houten vanaf 15.30 uur op Het Rond. 

Wie treden er op:
Fource
Diggy Dex
Unity
Kenny B
Gioia Parijs en Luca
Sjaak
Kaj van der Voort
Emma Kok
BENR
Ayana
Sterre Koning
Kinderen voor Kinderen
Stefania
Matheu Hinzen

Van het feest worden televisieopnames gemaakt die op Zapp te zien zijn vanaf zaterdag 3 september, vier weken lang om 18.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Deel dit artikel