Sven Hammond & Kim Hoorweg, Bökkers en Ruben Hein komen op zaterdag 2 maart optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent wekelijks om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon gratis langskomen.

Sven Hammond & Kim Hoorweg

Kim Hoorweg en Sven Hammond gaan dit voorjaar samen toeren met de 'Throwback to Amy Winehouse' tour. De rauwe mix van rock, soul en blues van Sven Hammond en de warme stem van Kim Hoorweg brengen songs van hun heldin over het voetlicht.

Bökkers

Al jaren toert deze Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een feest te vieren met originele rock-krakers als 'Annie uut de Bochte', 'Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet' en 'Iederene Hef een Reden'. Net uit, hun 6e studioalbum: 'Leaven in de Brouweri-je'.

Ruben Hein

Op 12 maart begint zijn theatertour 'Boventoon', die doorloopt tot eind mei. In dit eerste soloprogramma laat Ruben aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen, met de broodnodige zelfspot, zien hoe het voor hem was om zijn CD 'Groundwork Rising' te maken.

Deel dit artikel