De Vlaams-Nederlandse meidengroep K3 bestaat twintig jaar. Hoewel de formatie door de jaren heen is gewijzigd, staan de dames al meer dan 7.300 (!) dagen garant voor de populairste hits voor kids en hun ouders. 

De meidengroep stopt gelukkig nog lang niet. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een grote jubileumshow! Meezingen met medleys, oude nummers, nieuwe nummers en natuurlijk heel veel dansen. Dit bijzondere feest wil je niet missen. Dus zorg dat je van de partij bent!

Om vast in de stemming te komen hieronder zes hits! Oefen er maar lekker op los...

Kusjesdag
Omdat het zaterdag 6 juli Wereld Kusjesdag is...

10.000 luchtballonnen
De single 10.000 luchtballonnen is de eerste single en tevens titeltrack van het veertiende album van K3. Het is het eerste nummer dat uitkwam in de nieuwste samenstelling van K3 (sinds 2015), bestaande uit Marthe, Klaasje en Hanne.

En ik dans
In 2009 verliet Kathleen Aerts de oorspronkelijke formatie en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, die het tv-programma K2 zoekt K3 won. In 2014 bracht de meidengroep de single En ik dans uit

Heyah mama
Met het nummer Heyah mama brak de meidengroep door. Een leuk feitje: het nummer werd geschreven voor het Eurovisie Songfestival van 1999, maar werd volledig afgekraakt. Wat maakt het ook uit - het werd de grootste hit van K3 ooit! 

Mamasé
Een andere grote hit, en tevens de debuutsingle van de tweede formatie met Josje Huisman, is Mamasé. De single werd twee keer uitgebracht, in 2010 door Karen, Kristel en Josje en in 2016 door Hanne, Klaasje en Marthe. Mamasé introduceerde tevens het welbekende regenboogjurkje.

K3 Loves You
K3 Loves You is de allerlaatste single van de formatie bestaande uit Karen, Kristel en Josje. In het emotionele lied bedankt het drietal alle fans - jong en oud - voor hun support de afgelopen jaren. 

Deel dit artikel