Dat wordt meezingen! In de ABBA Sing-a-long, gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol, strijden bekende duo’s om wie het meeste weet van de legendarische band ABBA. De duo’s bestaan uit Heleen van Royen & Samantha Steenwijk, Fernando Halman en Nabil Aoulad én Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar

ABBA Sing-a-long

Wie kent ze niet? ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’ en ‘Take a chance on me’. In de ABBA Sing-a-long komen aan de hand van een quiz de bekendste ABBA-nummers, een groot aantal fragmenten en de beste videoclips voorbij. De ABBA tributeband speelt echte ABBA-krakers.

Drie bekende duo’s maken uit wie het meest weet van ABBA. Zijn het schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk die zich als ware kenners presenteren? Of blijken radio-dj Fernando Halman en cabaretier Nabil Aoulad de echte fans te zijn? Ook Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar zingen de nummers uit volle borst mee.

ABBA Sing-a-long op vrijdag 31 december om 20.45 uur op NPO 3

 De Feestdagen Sing-a-long

De Feestdagen Sing-a-long is een feest der herkenning. Onder begeleiding van een live band worden in de studio de bekendste feestdagennummers gezongen. Wie van de drie duo’s weet het meest van de muziek van de winterse feestdagen? Zijn het zangeressen Shirma Rouse en Berget Lewis die met hun gouden keeltjes met de eer gaan strijken? Of weten radio-dj Rob Janssen en zanger Wolter Kroes het meest van december-muziek? Acteur Patrick Martens en zangeres Do laten in ieder geval flink van zich horen.

 Feestdagen Sing-a-long op woensdag 22 december om 20.30 uur op NPO 3. 

Deel dit artikel