Emilie Sleven is DJ bij Sterren NL. Elke werkdag is ze te horen in de middag met Sterrenlunch. In haar programma ontvangt zij regelmatig Nederlandse artiesten voor een lunch en een gesprek. Ze is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied. Wat zijn haar favoriete nummers?

"Ik neem het nummer van Davina Michelle - Duurt te lang, mee naar 2019! Dit is nu echt zo’n voorbeeld van nooit geweten wie ze was tot het programma Beste Zangers. Zo zie je maar weer hoe belangrijk televisie is voor deze talenten. Ennuh het nummer is veel te kort! Dus hopelijk heel veel nieuwe nederlandstalige muziek van Davina Michelle in 2019."

Davina Michelle maakt indruk met haar optreden in Beste Zangers

"Mijn ultieme feelgood nummer? Dat is het nummer LEEF van Andre Hazes Jr. uit 2015. Iedereen van jong tot oud zingt het nummer mee. Tijdens het muziekfeest van het jaar ging het dak eraf in de Ziggo Dome."

Zet het volume omhoog en zing mee met André!

Doe je aan goede voornemens of vind je zoiets maar onzin?
"Ik roep het elk jaar! Veel tijd aan mijn gezinnetje en familie besteden. Maar ik wil vooral positief in het leven staan. We kunnen wel bij alles denken van 'als dit of als dat' Nee, begin de dag met een lach. En ik zie wel wat er op mijn pad komt."

blockquote
En inderdaad, LEEF alsof het je laatste dag is…
Emilie Sleven

Emilie Sleven hoor je bij Sterren NL

Deel dit artikel