Nick, Simon & KeesPreloader
Nick, Simon & Kees

De 3 sterren camping

Even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en opladen. Dat is wat Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer hun gasten tijdens het verblijf op 'De 3 sterren camping' bieden. Bekende gasten gaan in retraite om samen met hun gastheren te ontdekken hoe ze in het leven staan en leren nieuwe manieren om te ontspannen. Een korte break die gepaard gaat met persoonlijke gesprekken, maar vooral ook met muziek en veel lol. Voordat de gasten als herboren de camping verlaten, wordt de dag sfeervol en muzikaal rond het kampvuur afgesloten. 

In tien afleveringen waarin Nick, Simon en Kees elke week drie á vier gasten ontvangen, proberen zij hun een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven.

Een goed gesprek én een hapje en drankje

Gedurende de dag is er ruimte voor een goed gesprek. Waar zijn hun gasten momenteel mee bezig? Zijn ze blij met de dingen die ze doen? En hoe gaan zij om met de stress en onrust die voor veel mensen zo herkenbaar is in deze tijden? De mannen bezorgen hun gasten een fijne balans van ontspanning, diepgang, muziek en bovenal heel veel gekkigheid en humor. Een drankje, marshmallows en de fijne sound van Nick en Simon en hun muzikale gasten zorgen voor een sfeervolle afsluiting rond het kampvuur.