Deze week zijn cabaretière Claudia de Breij, zanger Rob Kemps (Snollebollekes), snowboardster Bibian Mentel en zanger Ruben Annink te gast op de 3 sterren camping. 

Nick, Kees en Simon hebben weer een leuk programma in elkaar gezet voor hun gasten. Ze beginnen de dag met een dansmeditatie, waarbij vooral Kees Tol zich helemaal laat gaan. 

blockquote
Dansmeditatie, gelukkig hebben we de beelden nog
Claudia de Breij

Bibian speelt samen met Ruben, Simon en Kees een potje tafeltennis en Nick bezoekt samen met Claudia en Rob Kemps een begraafplaats. Rob wordt namelijk heel rustig van begraafplaatsen en vindt daar soms bijzondere verhalen. 

Ruben Annink - Dat het morgen lukt misschien
Uiteindelijk sluiten ze de dag weer af met muziek waarbij Ruben speciaal voor Bibian een nummer heeft geschreven. Bibian is zevenvoudig wereldkampioen en drie keer Paralympisch kampioen snowboarden en leeft ondertussen al 21 jaar met kanker. 

blockquote
Ik vond het echt prachtig en hij kwam recht in mijn hart binnen
Bibian Mentel 

Claudia de Breij - Leaving on a jetplane
Claudia de Breij zingt Leaving on a jetplane van John Denver. 

Claudia de Breij - Oog van de orkaan
Dit nummer komt uit de nieuwe Theatervoorstelling van Claudia. De voorstelling gaat over het levensverhaal van de vergeten joodse artieste Heintje Davids. Ze overleefde de oorlog onder andere door onder te duiken in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht.

Rob Kemps (Snollebollekes)  - Liefde voor muziek 
Rob Kemps kennen we natuurlijk als de zanger van Snollebollekes. Hij geeft aan zichzelf niet echt als zanger te zien, maar laat met dit nummer zien meer een entertainer te zijn. 

Deel dit artikel