Op De 3 sterren camping wordt het echt een mannendag. Kees Tol, Nick & Simon verwelkomen presentator en stand-up comedian Edson da Graça, rapper en zanger Snelle en, niet te vergeten, zanger Roel van Velzen. En als extraatje komt zanger Thomas Acda ‘s avonds langs. 

De gasten genieten van alle verschillende activiteiten. Er is weer wat voor iedereen. Als groepsactiviteit gaan ze, tot Edson’s grote plezier, kennismaken met roofvogels. Alleen Snelle wordt een beetje nerveus van de dieren, maar overwint toch zijn angst. Nick daarentegen laat zich zelfs achtervolgen door een echte woestijnhavik!

blockquote
Een hollende Nick... Mij kan je niet blijer maken
Kees Tol 

Na al die inspanning gaan Kees, Simon en Roel van Velzen kruiden en planten plukken in het bos, zodat een expert er ‘s avonds een lekker soepje van kan maken. Intussen spelen de anderen fanatiek een spelletje voetbal. Nick leert Edson ‘Let it go’ van James Bay spelen op de elektrische gitaar. Edson kan zijn geluk niet op! 

Verder is er speciaal voor Roel van Velzen een mini wijncursus en kunnen de mannen tijdens het avondeten een digitaal potje voetbal spelen.

Natuurlijk wordt er ook veel muziek gemaakt, zowel tussen de activiteiten door als bij het avond optreden. 

Nick, Simon, Roel van Velzen en Snelle - Schoolplein
Nick, Simon, Roel van Velzen en Snelle zijn allemaal groot fan van Acda en Acda en De Munnik. Samen spelen ze 'Schoolplein'.

Snelle en Thomas Acda - Papa heeft weer wat gelezen
Snelle heeft Thomas Acda uitgenodigd om samen hun nieuwe single 'Papa heeft weer wat gelezen'. 

Snelle - Smoorverliefd
Snelle heeft de smaak te pakken en speelt ook zijn single Smoorverliefd. 

De 3 sterren camping is te zien op dinsdag 13 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Deel dit artikel