Het wordt weer een gezellige dag op De 3 sterren camping van Nick & Simon en Kees Tol. 3JS, Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller zijn dit keer te gast, samen met zangeres Berget Lewis en Kelvin Boerma, bekend als Youtuber Kalvijn.  
  

De gasten maken zichzelf comfortabel op de glamping en Kees laat Berget de platencollectie zien in de Vertier Tent. Zelfs Jan komt even een kijkje nemen als hij de muziek hoort. Er wordt een kleine cursus dansen zoals Michael Jackson gegeven! 

De dag begint met een spannende groepsactiviteit: Een speurtocht met twee teams die tegen elkaar racen om de schat te vinden. Nick wordt zoals altijd heel fanatiek, wat botst met Kees die minstens net zo fanatiek is. Simon en Kalvijn laten zich daarentegen niet opjagen. Welk team wint? 

Er wordt veel muziek gemaakt. 3JS spelen samen met Berget en zelfs voor het avondeten wordt er nog gezongen met Nick en Simon. Berget laat haar beste kookkunsten zien, maar Kees wordt een beetje winderig van de kruiden, tot grote vreugde van Jan. 

In de avond komt iedereen bij elkaar en wordt er genoten van alle muzikale talenten. Van nummers als ‘Het regent zonnestralen’ tot ‘Aviator’. Muzikaler kan de dag niet worden op De 3 sterren camping!

3JS en Berget Lewis - Roxanne
3JS en Berget Lewis zingen samen het nummer 'Roxanne' van The Police. 

Nick, Simon en 3JS - Catch & Release
Nick, Simon en 3JS zingen samen 'Cath & Release' van Matt Simons. 

3JS - Het kind in mij
3JS zingen een van hun nieuwste singles 'Het kind in mij'.

Berget Lewis - Aviator
Berget Lewis zingt haar nummer Aviator op de 3 sterren camping. 

Kalvijn - Het regent zonnestralen
Kalvijn wil nieuwe dingen proberen en grenzen verleggen, dus besloot hij 'Het regent zonnestralen' van Acda & De Munnik te zingen. 

Kalvijn - 6 mannen, 1 vrouw en een iets te jong ventje
Kalvijn heeft zelf een lied geschreven om Nick, Simon en Kees te bedanken. Het gaat zoals de titel zegt over 6 mannen, 1 vrouw en een iets te jong ventje.

Deze aflevering zie je dinsdag 17 november 2020 om 20.25 uur op NPO 3.

Deel dit artikel