Er staat weer veel gepland voor de gasten van Nick & Simon en Kees Tol. Zangeres Melanie Jonk, zanger Alain Clark en radio-dj Eva Koreman zijn de laatste gasten van dit seizoen. Met z’n allen zorgen ze voor een gezellige afsluiter en veel muziek. 

Het zonnetje schijnt op de glamping, perfect voor de activiteiten die Nick, Simon en Kees hebben uitgezocht voor hun gasten. Alain en Kees gaan ontspannen het voetenpad af terwijl Simon en Eva zich klaar maken voor een potje Scrabble.

Er is een miscommunicatie geweest tussen Alain en Nick. Maar dat weerhoudt iedereen er niet van om gezellig mee te doen met de groepsactiviteit: Bouwen! Kees en Eva wagen zich aan het in elkaar zetten van hun eigen cajón. Nick, Simon, Melanie en Alain bouwen een hut, maar met de twee linkerhanden van Nick schiet het niet op...

Er staat nog veel meer op het programma: Paardrijden voor Melanie samen met Simon, hoelahoepen met Eva, Kees en Nick. Uit alle macht probeert Nick de hoepel hoog te houden, tot groot vermaak van Kees en Alain. 

In de avond duiken Melanie en Kees in de hottub en krijgen ze een live optreden van Nick en Simon. En natuurlijk kunnen we niet de muzikale optredens vergeten, van zowel Melanie Jonk als Alain Clark. Met een mooie afsluiter van Eva kan de dag niet meer stuk op De 3 sterren camping! 

Mell & Vintage Future - Brand new day
Mell & Vintage Future zijn te gast en spelen hun nieuwe single 'Brand new day'.

Alain Clark - Won't let you down
Alain speelt een nieuw liedje van zijn album 'Won't let you down'. 

Deze aflevering zie je dinsdag 24 november 2020 om 20.25 uur op NPO 3.

Deel dit artikel