Deze week zijn tennisster Kiki Bertens, radio-dj Igmar Felicia en de zangeressen Merel Koman (Blackbird) en Sanne Hans (Miss Montreal) te gast op 'De 3 sterren camping' van Nick, Simon en Kees. 

Sommige gasten kennen elkaar al. Zo blijkt Sanne namelijk een enorme tennisfan te zijn. Hierdoor heeft ze Kiki al ontmoet tijdens tenniswedstrijden. Ook Nick en Merel zijn geen onbekenden van elkaar. Ze deden in hetzelfde jaar mee aan het televisieprogramma Idols.

Ook deze week staan er weer een aantal activiteiten op het programma. Zo hebben Kees & Simon klankschaaltherapie in petto voor Sanne, Merel en Igmar en daagt Nick Kiki uit voor een potje handbal. 

De dag wordt afgesloten met muziek. Merel brengt 'Stuck in the middle with you' ten gehore. En aangezien Sanne en Kiki fan zijn van de Backstreet boys, hebben ze reden genoeg om 'I want it that way' te zingen bij het kampvuur. 

Naast het nummer ‘Stuck in the middle with you’ wat in de uitzending te zien was brengt Merel (Blackbird) s'avonds ook haar eigen single ‘Tell your mama’ ten gehore. 

De 3 sterren camping is te zien op 29 september om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3

Deel dit artikel