De 3 sterren camping krijgt drie mensen te gast die allemaal liefde voor muziek hebben: Glen Faria, Rikki Borgelt, bekend als zangeres van de band Rondé, en radio-dj Domien Verschuuren. Om de ochtend fris en fruitig af te trappen krijgt Domien een mocktail, kijken Kees en Glen een hele domme film en krijgt Rikki een grasmaaiende Simon. 

Groepsactiviteit: zandkastelen bouwen

Mensen zonder hobby's: ze bestaan en Domien Verschuuren is er één van. En dus hebben de gastheren een hobby voor hem bedacht. Zandkastelen bouwen! De groep wordt onderverdeeld in drie teams en al snel blijkt dat het ene team beter is in het spelen met zand, dan het andere team... Als blijk van dank voor het bedenken van een nieuwe hobby, werkt Domien mee aan een muzikaal intermezzo.

blockquote
Ik denk dat Domien beter is in klant zijn in een bar, dan zelf barpersoneel zijn
Glen over het maken van cocktails door Domien

Cocktails 'maken', schilderen en stepping

De groep splitst zich op en gaan verschillende activiteiten doen. Rikki gaat samen met Nick en Simon schilderen en vertelt ondertussen over object writing, een voor haar meditatieve oefening die haar helpt bij het schrijven van teksten. 

Ondertussen gaan Domien, Glen en Kees cocktails maken. Naast het shaken hoort daar ook het gooien van flessen bij Gelukkig raakt er niemand gewond en kunnen de heren van een heerlijke 'southern relaxation' genieten. 

Na het avontuur met de cocktails en het schilderen, leert Glen een deel van de groep stepping, een vorm van muziek maken of dans, waarbij je je lichaam gebruikt. Uiteraard krijgen de andere gasten deze performance te zien. 

Muziek

Natuurlijk wordt er muziek gemaakt in deze aflevering. De bandleden van Rikki komen langs en ook de zoon van Glen brengt een bezoekje om samen te zingen. De clips van deze muziek vind je na de uitzending op deze pagina of het YouTube-kanaal van AVROTROS. 

Rikki met Carried Away

Rondé - Hard to Say Goodbye

Glen en Jaïr Faria

Deel dit artikel