Edwin Evers, Jörgen Raymann en Simon de Wit aka Blanks zijn te gast op De 3 sterren camping van Nick, Simon en Kees. 

Scroll naar beneden voor alle optredens!

Wat krijg je als je een ex-radio dj/muzikant, een tv icoon/cabaretier en een jonge YouTuber/muzikant bij elkaar zet? Juist: een hele gezellige, muzikale en vrolijke dag op de 3 sterren camping.

De groep gaat kleien

De groep leert elkaar tijdens de groepsactiviteit beter kennen, wanneer ze elkaars hoofd moeten proberen te vangen in klei. Dat niet iedereen beeldende kunstenaar is, blijkt wel uit de resultaten... Maar het gaat natuurlijk om het proces, niet om het eindresultaat. Kees en Nick zijn net Patrick Swayze en Demi Moore in de film Ghost, en komen in ieder geval nader tot elkaar.

DRIESTERRENCAMPING_S02E3_kleien_groep.jpg
 
DRIESTERRENCAMPING_S02E3_kleien_groep.jpg

1-hour remix van Blanks en Nick

Vervolgens splitsen ze op. Nick en Blanks maken een 1-hour remake, waarbij ze de guilty pleasures van Edwin en Jörgen samen proberen te brengen. De tijdsdruk van Blanks idee en het perfectionisme van Nick blijken een lastige combi. Toch weten ze een puike remix te produceren en die wordt gepresenteerd in bijpassende outfits. 

Jörgen en Edwin gaan ondertussen een potje voetvolley spelen met Simon en Kees. Die laatste is zogenaamd echt heel slecht in voetbal... 

Natuurlijk werd er ook muziek gemaakt. Hieronder vind je de optredens van de muzikale gasten en Nick, Simon en Kees.

Edwin Evers, Blanks en Nick met Kyrie van Mr. Mister

Edwin Evers met Simon - Liever niet

Blanks met Simon en Nick op de gitaar - Dance Alone

Deel dit artikel