De zon schijnt en dat doet de campinggasten goed! Frank Lammers is te gast, die zich net als zijn alter ego Ferry wel thuisvoelt op de camping. Hij wordt vergezeld door presentatrice Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck. 

Onderaan de pagina vind je de optredens uit deze aflevering.

Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes.

Glasblazen

De ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Frank is heel enthousiast over zijn geblazen creatie, maar het vaasje dat Kim-Lian blaast is eigenlijk de echte eyecatcher. Als afsluiter van deze groepsactiviteit trakteren Joe en Simon het gezelschap op een akoestische uitvoering van Joe's hit The way you take time.

Bloemschikken en kubben

De groep splitst zich op en gaan verschillende activiteiten doen. Frank is dol op Japan en daarom gaan Simon en Kees met hem Japans bloemschikken. Heel enthousiast is Frank niet, maar de drie mannen weten er toch iets moois van te maken.

Ondertussen gaan Kim-Lian, Joe en Nick een echt Zweeds spel spelen: kubben. Kim-Lian en Joe zijn een goed team en weten Nick te verslaan.

Frank Lammers - Twee Meisjes

Joe Buck - One Last Time

 Kim-Lian van der Meij - Sag Mig

Deel dit artikel