Nieuwe muziek, andere gasten en weer een hoop vertier: De 3 sterren camping is voor het tweede seizoen geopend! Ook dit keer komen er weer bekende gasten bij Nick, Simon en Kees langs voor een ontspannen dag vol goede gesprekken, lol en heel veel muziek.

Een prachtige start van het seizoen, want oude vrienden worden herenigd op de camping: Jan Smit is te gast! Neem daarbij nog The Kik-zanger Dave von Raven en Eurovisie-held Jeangu Macrooy en het belooft een memorabele muzikale aftrap te worden.

Maan, Dotan en Diederik Jekel

Ook zangeres Maan, singer-songwriter Dotan en wetenschapsjournalist Diederik Jekel zijn te gast op de ietwat regenachtige camping. Maar dat mag de pret niet drukken: er staat de gasten een dag vol verrassingen en muziek te wachten.

Waaronder een heuse optimisten- estafette, omdat Diederik graag zeilt in zijn vrije tijd. Maan haar droom komt uit: werken als kassajuffrouw. En Dotan wordt aan de andere kant van de camping op grote hoogte geconfronteerd met een van zijn grootste angsten.

Edwin Evers, Najib Amhali en Romy Monteiro

Verder ontvangen de Volendamse vrienden gasten als Edwin Evers, Bente Fokkens, Najib Amhali en Romy Monteiro voor een heuse kampeerervaring.

Yentl en de Boer, Gwen van Poorten en Sosha Duysker

Boomknuffelen, bowlen en honden uitlaten, de dag dat maar liefst vier vrouwen De 3 sterren camping bezoeken, is er ruimte voor bezinning, maar vooral voor veel gelach. Nick en Simon en Sosha krijgen ook nog een muzikalen opdracht van Yentl en de Boer...

Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij en Joe Buck

Een dag vol knutselwerk, Japanse invloeden én Zweedse spelletjes en lekkernijen. Frank voelt zich net als zijn alter ego Ferry wel thuis op de camping. Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes.

Een dag op de camping zorgt voor een hoop vertier, maar ook voor persoonlijke gesprekken die tot uiting komen in het spelen van muziek.

Voordat de gasten totaal ontspannen de camping verlaten, wordt de dag muzikaal met elkaar afgesloten. Met tot slot een bedanklied van de mannen.

De 3 sterren camping, vanaf 3 november om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3

Deel dit artikel