Najib Amhali, Daan Boom en Romy Monteiro zijn te gast. De dag begint al goed als er uitgelegd wordt waarom Daan een strijkplank bij zich heeft en zijn en Najibs gezamenlijke hobby naar voren komt...

De volledige clips vind je na onderaan deze pagina.

De groepsactiviteit is er eentje waar niet íedereen blij van wordt. Wat gek is, aangezien je zou verwachten dat een lachcursus juist een positief effect zou moeten hebben op je humeur. Het ongemak spat er vanaf, maar er wordt wel veel gelachen! 

Taarten en boogschieten

De groep splitst zich op en gaat verschillende activiteiten doen. Daan en Romy mogen hun suikerverslaving voeden en versieren heerlijke taarten met de lekkerste en zoetste decoraties. Ondertussen gaan Simon en Kees met Najib handboogschieten. Een schot in de roos kan het niet echt genoemd worden, maar er komt wel een duidelijke winnaar uit de bus. De strijdbijl wordt wel meteen begraven, want de mannen eindigen de activiteit met een bijzonder en emotioneel muzikaal moment. 

Italiaanse camping

Dan krijgt de dag nog een Italiaans tintje. Kees heeft een verrassing voor Daan, die enorm fan is van Italië. Ondertussen gaat Romy samen met Nick heerlijke verse pasta maken.

Romy Monteiro en Nick Schilder - God Only Knows

Romy Monteiro en Nick Schilder - You Are The Reason

Nick, Simon en Kees met Romy Monteiro, Daan Boom en Najib Amhali - Gimme Hope Jo'anna 

Deel dit artikel