Twee hele jonge én een iets oudere bekende van Nick, Simon en Kees komen langs op de camping. Zangeressen Numidia en Bente Fokkens en kleinkunstenaar Paul de Munnik worden ontvangen met halal burgers, bloemen en een Franse serenade.

Onderaan deze pagina vind je de muziek uit deze aflevering.

Als groepsactiviteit ontdekken ze het fenomeen chainpainten. Allemaal beginnen ze met een eigen schilderdoek en na een paar minuten schuiven ze op om op hun eigen manier verder te gaan met een ander schilderij. Dat levert een bonte verzameling aan schilderijen op...

blockquote
Dit is per ongeluk wat geworden
Kees over het chainpainten

Na het chainpainten splitst de groep zich op. Bente leert pianospelen van Nick en omdat ze zo dol is op olifanten mag ze er zelf eentje gaan maken. Ondertussen spelen Numidia, Paul en Simon een pittig potje flessenvoetbal, want fanatiek zijn ze alledrie. Wie zou er toch gaan winnen?

Als de avond begint te vallen, vertelt Numidia openhartig over haar verleden en hoe ze uiteindelijk weer de muziek is gaan vinden. Zonder enige aankondiging had ze ineens een bekend iemand aan de telefoon en toen is het balletje gaan rollen.

De gasten mogen zelf pizza's bakken. En net wanneer de pizza's in de steenoven zitten, krijgt Numidia een unieke muzikale verrassing. Natuurlijk gaan de gasten zelf ook muziek maken! 

Paul de Munnik met Nick en Simon - Kijk Niet Achterom

Numidia, Paul de Munnik, Bente Fokkens en Simon Keizer - Meli Meli 

Deel dit artikel