Kees, Simon en Nick verwelkomen een gemêleerd groepje mensen: Ronnie Flex, Sanne Wallis de Vries en Elske de Wall. 

Scroll naar onderen voor alle muziek.

De dames worden bij aankomst direct tot rust gebracht, Sanne in de schapenweide en Elske in een kano. Met Ronnie wordt zijn liefde voor Pokémon besproken, wat ook de aanleiding blijkt voor de groepsactiviteit: het zelf bedachte Pokémon archery tag. Het wordt maar weer eens duidelijk dat de Volendamse gastheren geen genade kennen, ook niet voor hun gasten.

Yoga gecombineerd met suppen

Na het 'schieten' splitst de groep zich op. Simon en Kees draaien de rollen deze week om en laten Elske de activiteit begeleiden, ze gaat de mannen yogales geven. De yoga-oefeningen worden speciaal voor deze gelegenheid gecombineerd met suppen! Het drietal gaat dus het water op om even helemaal zen te worden, maar het balanceren op een supboard blijkt toch ietsje lastiger dan gedacht...

blockquote
Dit is nu al mijn favoriete tv-fragment van het jaar
Nick over een jodelende Ronnie Flex

Ronnie vs. Sanne: wie kan het beste jodelen?

Terwijl Elske, Simon en Kees proberen te ontspannen, maken Ronnie, Sanne en Nick gaan ondertussen vooral veel lawaai; ze krijgen een cursus jodelen. Daar horen bijzondere oefeningen bij, zoals de tong op alle mogelijke manieren uit de mond steken én het blaten als een schaap... Aan het einde van de oefening gaan Ronnie en Sanne de strijd met elkaar aan en wordt er een jodelkoning(in) gekroond. 

Muziek

Na deze enerverende dag volgt zoals altijd een avond vol mooie muziek, waarmee nog een droom van Sanne uitkomt: zingen met Ronnie. De video's met de muziek vind je na de aflevering op deze pagina. 

Elske DeWall - Greatest Love Of All

Elske DeWall, Sanne Wallis de Vries en Nick & Simon - 9 to 5

Ronnie Flex - Hotline Bling

Deel dit artikel