De drie Volendamse vrienden krijgen maar liefst vier vrouwen op bezoek! Cabaretduo Yentl Schieman & Christine de Boer en presentatrices Sosha Duysker en Gwen van Poorten zorgen samen voor een hoop geklets en gelach, maar ook voor mooie gesprekken en muziek. 

Scroll naar beneden voor alle muziekvideo's!

De gasten beginnen met de groepsactiviteit onder leiding van Sosha: boomknuffelen. Een activiteit waar nog niet iedereen bekend mee was, en die voor wat innerlijke rust maar ook hilariteit zorgt. 

Na de het boomknuffelen splitst de groep zich op en hebben de heren veel leuks in petto voor de gasten. Gwen heeft op haar intakeformulier overal 'Sint-bernardhond' ingevuld en je raadt eigenlijk al waar de gastheren haar mee verrassen... Verder is er een heuse bowlingbaan neergezet voor Yentl en de Boer en Sosha gaat een heerlijk gerecht bereiden voor Yentl en een van de andere gasten. 

Natuurlijk wordt er ook muziek gemaakt en deze aflevering gaat het net even iets anders. De gasten én gastheren krijgen namelijk tijdens het kringgesprek aan het begin van de dag een bijzondere opdracht van Yentl en De Boer: schrijf vandaag een couplet voor hun nummer 'Ik heb een man gekend'. 

Yentl en de Boer, Nick & Simon en Sosha - Ik heb een man gekend

Yentl en de Boer - Aanraking

Sosha & Simon - Shallow

Deel dit artikel