Met het Hollandse strand als decor nodigen Nick, Simon en Kees in Strandgasten uiteenlopende artiesten uit om samen muziek te maken. Onder meer Meau, Stef Bos, Kraantje Pappie, S10, Roxeanne Hazes, Typhoon, Goldband en Flemming komen langs in de strandtent.

Een duet in de duinen, in de branding bij zonsondergang, achter de piano in het zand, ‘s avonds met z’n allen samen bij het haardvuur of binnen tijdens een Hollandse onweersbui. In acht afleveringen maken Nick, Simon en Kees muziek in steeds wisselende settings en samenstellingen.

Ingrediënten als een fijne strandtent, zand, zee, gezelligheid en een goed gesprek mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Tussendoor genieten ze van alles wat het Hollandse strand te bieden heeft: vliegeren, surfen, yoga, jeu de boules en natuurlijk lekker eten met een bijpassend drankje.

Nick, Simon en Kees brengen je met inspirerende en vrolijke uitzendingen vol muziek en gezelligheid alvast in zomerse sferen. In de eerste aflevering zijn Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes te gast.

Strandgasten, vanaf woensdag 15 februari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Deel dit artikel