Singer-songwriter Stef Bos, zanger Jaap Reesema, zangeres Emma Heesters en rapper en zanger Typhoon waaien deze week uit op het strand met Nick, Simon en Kees. Natuurlijk kan het niet anders met deze artiesten, dan dat de uitzending van Strandgasten vol zit met uiteenlopende muzikale pareltjes.

Een warm welkom

Stef Bos en Jaap Reesema arriveren samen als eerste en krijgen letterlijk en figuurlijk een warm welkom, Kees heeft eigenhandig een sauna voor ze neergezet.

Ook het hete stoombad leent zich uitstekend als podium. Dat bewijzen Nick, Kees en Jaap maar al te goed met een cover van het nummer ‘Tennessee Whiskey’ van Chris Stapleton.

Jaap Reesema, Nick Schilder en Kees Tol - Tennessee Whiskey 

Openhartige gesprekken

Niet veel later schuiven ook Emma Heesters en Typhoon aan. Terwijl Emma en Jaap in een bootje de zee op gaan, duiken Typhoon en Stef de diepte in en bewerken ze samen met Simon een liedje van Stef.

Het schrijven van deze nieuwe versie leidt tot een openhartig gesprek. Aan het einde van de dag laten Stef, Typhoon en Simon hun nieuwe versie van ‘Open’ horen aan de gasten op het strand.

Stef Bos, Typhoon en Simon Keizer - Open

Emma Heesters en Jaap Reesema - Nu wij niet meer praten

Jaap Reesema, Typhoon, Stef Bos en Emma Heesters - Als ik je weer zie

Bekijk alle optredens op YouTube of NPO 3.nl.

Strandgasten terugkijken op NPO Start

Deel dit artikel