In Nick & Simon, the dream gaat het Volendamse duo opnieuw samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol op reis om zich te laten inspireren door de muziekcultuur van het land dat zij bezoeken. De reis gaat dit keer naar het Aziatische… Maleisië.

Sinds dit jaar is het duo weer terug bij AVROTROS en daarmee ook hun programma Nick & Simon, the dream. De muzikale roadtrip vindt plaats in het Verre Oosten, waar Nick & Simon kennis maken met de Oosterse cultuur en Kees ondertussen begint met vloggen. 

Zingen in de Maleisische taal

Speciaal voor Maleisië hebben de heren het nummer ‘Kasih Sayang’ uitgebracht, wat zelfs gedeeltelijk in de Maleisische taal wordt gezongen. Het nummer betekent ‘affectie’ en is een cadeau voor het Maleisische volk. 

Doorbreken in Maleisië 

Na onder andere Amerika, Zuid-Afrika, Cuba, Engeland & Ierland en Zweden maakt Maleisië dit keer kennis met de muziek van het populaire Nederlandse duo en proberen Nick & Simon de harten van de bevolking te veroveren. Kees stort zich op de promotie van de heren. Gezamenlijk doen ze er alles aan om op te vallen en natuurlijk door te breken in Maleisië!

De mannen worden in Nick & Simon, the dream al gelijk in het diepe gegooid op de eerste dag dat ze aankomen in Maleisië. Hoe het avontuur afloopt zie je vanaf begin september.

Nick & Simon, the dream zie je vanaf 1 september elke zondagavond rond de klok van 21.30 uur op NPO 1.

Deel dit artikel