Na hun debuut op de Maleisische televisie, gaan de mannen nog een stapje verder om door te breken in Maleisië. Er is een persconferentie georganiseerd voor de Maleisische pers, waar Nick & Simon zich van hun beste kant laten zien... 

Tijdens de persconferentie treden de mannen een aantal nummers op en spreken ze met de pers. Daarna worden ze uitgenodigd in een geheime bar om de bekende Maleisische zangeres Zee Avi te ontmoeten, die hen aanspoort om een van haar liedjes te coveren. De mannen kunnen het niet te laat maken, want de volgende dag wacht hun eerste optreden voor studenten van de universiteit.

Bekijk hieronder de volledige optredens van Nick & Simon bij de persconferentie voor de Maleisische pers: 

De mannen traden op met een cover van Ed Sheeran en Justin Bieber: 'I Don't Care', bij een Maleisische universiteit. 

Marshmallow Challenge

Vordat het duo naar de universiteit toegaat, heeft hun promotor Mike nog een radio-interview geregeld, waarin de luisteraars maar ook de heren zelf meer over Nick & Simon te weten komen. Maar het blijft niet alleen bij een standaard interview, de mannen wagen zich aan de Marshmallow Challenge... 

KC's Vlog #2

Kees heeft de smaak te pakken en heeft deze week weer een nieuwe vlog over de Maleisische avonturen. Zo is Kees tijdens de persconferentie aan het vloggen en polst onderstussen hoe Nick & Simon bevallen bij de Maleisische pers.

De tweede aflevering van Nick & Simon, the dream in Maleisië zie je op zondag 8 september om 21.20 uur op NPO 1. Daarna is de uitzending op deze pagina terug te zien.

Deel dit artikel