Nick, Simon en Kees gaan een potje flag footballen, leren meer over de Maleisische cultuur en ontdekken nog veel meer van het land. Al gooit een beetje onweer roet in het eten... 

Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Voor dit gezin heeft het duo een muzikale gift. 

Roadtrip

Nick en Simon gaan langs bij radio-dj Zooey, die hen heeft uitgenodigd om haar flag football toernooi muzikaal te omlijsten. Het wordt een knetterend optreden! De volgende dag laten ze Kuala Lumpur achter zich om de rest van Maleisië te veroveren: roadtrip!

KC's Vlog #4

In de nieuwe vlog zien we hoe Kees de eigen kerstmuziek van Nick & Simon moet aanhoren, terwijl het hartje zomer is. Vanaf zondagavond kun je de vlog hieronder bekijken. 

De vierde aflevering van Nick & Simon, the dream in Maleisië zie je op zondag 22 september om 21.25 uur op NPO 1. Daarna is de uitzending op deze pagina terug te zien.

Deel dit artikel