De Strandgasten van vorige week, Meau, Evi Hanssen en Nielson zijn blijven slapen en sluiten hun strandavontuur af met een verrassing voor Evi. Intussen staan drie nieuwe gasten klaar: muzikant Thijs Boontjes, zangeres Tabitha en zanger Sam Bettens.

Mocktails en nieuwe talenten

Voordat Meau, Evi en Nielson het strand verlaten, hebben Nick, Simon en Kees nog een verrassing voor Evi. Met zomerse muziek en non-alcoholische drankjes is het na het ontbijt de hoogste tijd voor een ochtend feestje.

Simon en Thijs beginnen meteen met een duet van één van Thijs zijn lievelingsliedjes. De muzikant ontdekt daarna een nieuw talent: suppen. Sam duikt de hottub in, waar hij met Kees een openhartig gesprek heeft over zijn dankbaarheid voor het krijgen van ‘een tweede leven’. Vervolgens zingt hij met Nick zijn grootste hit ‘Not an Addict’.

Dierbare muziek

De zwangere Tabitha wordt in de watten gelegd en verrast door Nick, Thijs en Kees met een lied dat haar heel dierbaar is. Samen zingen de heren het voor haar bijzondere nummer ‘Dance With My Father’ van Luther Vandross. Het gezelschap sluit de dag af met een optreden waarbij ze samen elkaars nummers zingen.

Thijs Boontjes, Tabitha, Sam Bettens en Simon Keizer - Deze Nacht

Thijs Boontjes en Tabitha - Hij Is Van Mij

Bekijk alle optredens op YouTube of NPO 3.nl. 

Strandgasten terugkijken op NPO Start

Deel dit artikel