Speciaal voor het optreden bij een Maleisische bruiloft dragen Nick, Simon en Kees traditionele Maleisische kledij: Baju Melayu. Ieder zijn eigen kleur, of zoals Kees het zou zeggen: ''Het ziet er een beetje uit als Kwik, Kwek en Kwak.'' Doe mee met onderstaande prijsvraag en maak kans op één van deze pakken, gedragen door de mannen. 

De kledij Baju Melayu wordt meestal gedragen op bruiloften of op formele aangelegenheden waar de koning en sultan aanwezig zijn. De sampin (een soort sjaal), draag je om je middel over het pak. Leuk weetje, als je getrouwd bent moet de sampin tot onder de knie hangen. Ben je vrijgezel, dan moet de sampin boven de knie hangen. En dan weet je precies hoe de vork in de steel zit! 

In de derde aflevering van Nick & Simon, the dream heeft hun Maleisische promotor geregeld dat het duo met 'Kasih Sayang' optreedt bij een bruiloft. Deze traditionele Maleisische bruiloft blijkt een ervaring om nooit te vergeten.

Nick-_-Simon-Maleisische-bruiloft.png
Nick & Simon traden op bij een traditionele Maleisische bruiloft
Nick-_-Simon-Maleisische-bruiloft.png

Wil jij kans maken op de traditionele Maleisische pakken, gedragen door Nick, Simon en Kees? Beantwoord dan onderstaande vraag en vul het formulier in.

Prijsvraag is afgelopen

Helaas kun je op dit moment niet meer meedoen aan de Nick & Simon prijsvraag. De winnaars hebben via de emall een bericht ontvangen. 

Deel dit artikel