Nick, Simon & Kees
Nick, Simon & Kees

Nick, Simon & Kees: De 3 sterren camping

In tien afleveringen waarin Nick, Simon en Kees elke week drie á vier gasten ontvangen, proberen zij hun een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven. Aan de hand van een intakeformulier hebben Nick, Simon en Kees een dagprogramma voor hun gasten samengesteld, waarmee ze hun gasten maar ook de kijker handvatten geven om te ontspannen. Voor de hand liggende camping activiteiten als badmintonnen en tafeltennis, maar ook meer bijzondere vormen van ontspanning, meditatie en teambuilding activiteiten komen aan bod.

Gedurende de dag is er ruimte voor een goed gesprek. Waar zijn hun gasten momenteel mee bezig? Zijn ze blij met de dingen die ze doen? En hoe gaan zij om met de stress en onrust die voor veel mensen zo herkenbaar is in deze tijden? De mannen bezorgen hun gasten een fijne balans van ontspanning, diepgang, muziek en bovenal heel veel gekkigheid en humor. Een drankje, marshmallows en de fijne sound van Nick en Simon en hun muzikale gasten zorgen voor een sfeervolle afsluiting rond het kampvuur.

De 3 sterren camping, vanaf 22 september om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3

Opnames bijwonen

Opnames bijwonen

Plaatsnemen in het publiek, meedoen als deelnemer of schaaf je liever je acteerskills bij als figurant? Bekijk de programma's waar jij bij kunt zijn!

Bekijk het aanbod