De Indiase Manish Nai is een rijzende ster in de internationale kunstwereld. Museumdirecteur van Voorlinden, Suzanne Swarts, is benieuwd naar zijn eerste museale solotentoonstelling in Nederland.

De Indiase Manish Nai is een rijzende ster in de internationale kunstwereld. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn directe omgeving: bonte kleuren van kledingtextiel, jute, krantenpapier in verschillende Indiase dialecten, het komt allemaal terug in zijn vaak serene werken. Museumdirecteur van Voorlinden, Suzanne Swarts, is benieuwd naar zijn eerste museale solotentoonstelling in Nederland: Manish Nai, Capturing time in het Noordbrabants Museum in Den Bosch.

                                                       Lees meer over de meest abstracte kunstenaar van India

Exclusieve avondopenstelling voor AVROTROS-leden

Het Noordbrabants Museum opent donderdagavond 20 september haar deuren speciaal voor AVROTROS-leden. Bezoek de tentoonstelling Capturing Time en luister naar kunsthistoricus Max Put die je alles vertelt over het werk van Manish Nai. Het is ook mogelijk de overige tentoonstellingen (Jan Sluijters, Kamagurkistan en Van Gogh) in het museum te bezoeken. 

                                                                      LEES MEER EN BESTEL TICKETS

Deel dit artikel