Breda staat helemaal in het teken van de hedendaagse fotografie. Op allerlei plekken, binnen en buiten, van kerk tot park, is werk van nationale en internationale fotografen te zien. Directeur van Museum De Fundatie Ralph Keuning laat zich inspireren op deze editie van de tweejaarlijkse tentoonstelling met als thema ‘the best of times, the worst of times’. Te zien tot en met 25 oktober op diverse locaties in Breda.

In Nu te Zien! verlaten museumdirecteuren hun eigen museum om bijzondere, tijdelijke tentoonstellingen te bezoeken door het hele land. Kijk deze extra aflevering van Nu te Zien! woensdag 30 september 2020 om 21.15 uur op NPO 2. Daarna is de uitzending hier terug te kijken!

bredaphoto---feminist.jpg
Description (70 chars)
bredaphoto---feminist.jpg

Engagement

Het tweejaarlijkse BredaPhoto is het grootste fotofestival van de Benelux en richt zich voornamelijk op maatschappelijke thema's zoals identiteit, big data, racisme, gender en seksualiteit. De kritiek die de fotografen met hun fotoseries leveren is niet mals, ze laten echt het achterste van de tong zien. Dit sluit feilloos aan bij het turbulente jaar dat 2020 is met een wereldwijde pandemie en protesten omtrent racisme, genderongelijkheid en klimaatverandering. 

Deel dit artikel