In eindejaarsquiz De TV-Kijker van het Jaar stelt Harm Edens multiple-choice vragen over alle bijzondere, gekke, mooie en hilarische televisiefragmenten uit 2018. 100 studio-kandidaten strijden om de titel 'De TV-Kijker van het Jaar', terwijl elk genre voorbij komt. Komende zaterdag (24 november) is het alweer tijd voor de derde aflevering. We blikken daarom terug op de leukste fragmenten uit de eerste twee uitzendingen, zodat je lekker up-to-date bent!

Aflevering 1

"Ik val gewoon op mannen"

Harm stelt Mike (één van de vijf beste kandidaten uit deze aflevering) alleen de vraag of hij veel televisie kijkt, maar dan krijgt het gesprek een gekke wending.

Rockbitch Anouk wil nog iets kwijt

Anouk zit in de jury bij The Voice of Holland. Wanneer kandidaat Nienke klaar is met zingen en de juryleden hier commentaar op mogen geven, besluit Anouk nog even iets aan te kaarten over een andere kandidaat, die eerder in de aflevering werd weggestuurd.

Harm proeft een 'chocandel' uit De Nieuwe Lekkerbek

Eén van de kandidaten uit De Nieuwe Lekkerbek heeft de door haar bedachte 'lekkernij' meegenomen: een frikandel met chocoladesaus. Harm is nogal eerlijk over wat hij er van vindt.

Aflevering 2

De burenruzie tussen Conny en Tilly

De twee buurvrouwen Conny en Tilly hebben gigantische ruzie (bijvoorbeeld over koude pannenkoeken) en belanden in De Rijdende Rechter. Je zou denken dat de ruzie na hun deelname aan dit programma voorbij zou zijn, maar er moet nóg een programma aan te pas komen: Mr. Frank Visser doet Uitspraak.

De verleidsters van Temptation Island

Temptation Island is de ultieme relatietest, waarin verleiders en verleidsters er alles aan doen om de stelletjes op het eiland uit elkaar te krijgen... En dat gaat er soms heftig aan toe.

De TV-Kijker van het Jaar zie je wekelijks op zaterdag, om 20:30 uur op NPO 1!

Deel dit artikel