De internationale jeugdserie Vampieren in de Nacht (Heirs of the night), waarvan AVROTROS coproducent is, is een van de genomineerden voor een International Emmy Kids Award 2021. De International Academy of Television Arts & Sciences maakte dit gisteren, 7 september, bekend. 12 jeugdproducties, uit 3 categorieën en 11 verschillende landen, zijn genomineerd voor de Awards. De winnaars worden dinsdag 12 oktober om 21.00 uur ET, in een online presentatie, bekendgemaakt op de website van de International Academy. De Nederlands producent van de serie is Lemming Film. 

Emmy Kids Awards 2021

Ieder jaar worden ‘s werelds beste jeugdprogramma’s erkend bij de International Emmy Kids Awards. Via de International Emmy Kids Awards 2021 wil Bruce Paisner, President en CEO van de International Academy of Television Arts & Sciences, de genomineerde feliciteren met het talent om jeugd te entertainen en onderwijzen over de hele wereld over onderwerpen die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Kijk hier voor alle genomineerden.

Vampieren in de Nacht

Vampieren in de Nacht is een spannende jeugdserie dat zich afspeelt in 1889. De vijf vampierclans die in Europa zijn overgebleven sterven bijna uit. Om te overleven worden de erven van de overgebleven clans samengebracht op een nieuw gecreëerde school op het schip The Elisabetha, om anders dan hun ouders, samen te werken en sterker te worden dan ooit. Alisa, de leider van de Erfgenamen, moet met de hulp van haar vrienden de wereld redden van de eeuwige duisternis om Dracula te verslaan door de Knoop los te maken.

Bekijk Vampieren in de Nacht op NPO Start.

Deel dit artikel