Roeisters Marieke Keijser (24), Ymkje Clevering (25) en Roos de Jong (27) delen niet alleen hetzelfde huis, maar ook dezelfde droom: in hun roeiboot goud winnen op de Olympische Spelen van Tokio. In de nieuwe online serie 'On The Record: Onze weg naar Tokio' krijg je een uniek kijkje in het leven van deze drie topsporters.

Bekijk hieronder in de laatste aflevering hoe hun avontuur is afgelopen!

Aflevering 4: Eindelijk naar de spelen! 

Een corona-uitbraak in de roeiploeg verstoort de voorbereidingen van de roeisters voor de race van hun leven. Hoe zetten zij de knop om, om toch te kunnen strijden voor die felbegeerde Olympische medaille?

Benieuwd hoe de weg naar deze topprestatie eruit zag? Bekijk nu afl 1, 2, & 3!  

Aflevering 1: Nachtmerrie wordt werkelijkheid 

Kunnen Marieke, Ymkje en Roos de knop omzetten wanneer heel Nederland op slot gaat vanwege het coronavirus, het Olympisch Trainingscentrum sluit en de Spelen uiteindelijk worden verplaatst?

Aflevering 2: Olympische droom voorbij?

Ymkje valt hard tijdens het mountainbiken. Ze zet alles op alles om op tijd fit te zijn voor de Olympische selecties, maar herstelt ze snel genoeg?

Aflevering 3: Op tijd fit voor Tokio? 

Een nieuw Olympisch jaar breekt aan. Waar uitstel voor de één een vloek blijkt, is het voor de ander een zegen. Gaat het lukken om met zijn drieën naar de spelen in Tokio te gaan?

In de eerste drie afleveringen van deze serie zie de weg die de drie roeisters afleggen naar Tokio. In de vierde aflevering, die na hun Olympische avontuur verschijnt, zien we of hun missie geslaagd is. 

Ymkje, Roos en Marieke 

Deel dit artikel