Zaterdag 6 februari wordt om 14:50 op NPO 1 het NPO Radio 5 Evergreen Concert van Stef Bos uitgezonden. Het concert vond eind vorig jaar plaats en het was de eerste keer in maanden dat Bos met zijn band op het podium verscheen. Hij zong tijdens het concert de nummers ‘Papa’, ‘Is Dit Nu Later’ en de favoriete evergreens van de luisteraars. Genoeg reden om terug te blikken op zijn beste momenten bij AVROTROS!

Laat Me

Stef Bos heeft afgelopen jaar meegedaan aan Beste Zangers. Bij menig luisteraar en kijker valt hij in de smaak! Zo keken miljoenen Nederlanders naar zijn en Miss Montreals versie van 'Laat me';

Sterren Tellen

Ook is zijn versie van ‘Sterren Tellen’ bijna twee miljoen keer bekeken op YouTube. Het verhaal achter dit nummer zorgt ervoor dat dit optreden bij iedereen dubbel en dwars binnenkomt. Diggy Dex, die het origineel schreef: “Een vriendin is jong overleden, ik was bij de uitvaart en ik zag haar twee kinderen voor die kist staan. Dat deed zoveel met mij dat ik erover begon te schrijven. Tekst die me van het hart moest”

Dingen Gedaan

Ook was Stef Bos te gast in het eerste seizoen van Ali B op volle toeren. Toen heeft hij voor Negativ en Ali B een autobiografische versie gemaakt van ‘Dingen Gedaan’, de single van Negativ uit 2005. Het nummer komt hard aan bij de rappers, of zoals Negativ het verwoordt: "Als dit je niet raakt heb je geen gevoelens".

De Steen

Bij Een Nieuwe Jas - Live, zongen Nederlandse artiesten de mooiste liedjes van het publiek onder begeleiding van het Metropole Orkest. Stef Bos zong hier het prachtige nummer ‘De Steen’.

Tijd Om Te Gaan Leven

We sluiten af met een bijzonder nummer. Stef Bos zong 'Tijd Om Te Gaan Leven' live bij Muziekcafé op NPO Radio 2. Hij is voor velen een woordkunstenaar met stembanden van goud, dat blijkt maar weer uit dit optreden!

Deel dit artikel