De hip-hopbroers Dos Hermanos zijn fan van Loetje: het hondje van Ellie Lust. Ze brengen een ode aan hem.

Vandaag, zondag 27 mei, is de dag van de hond! De viervoeter is één van de meest geliefde huisdieren. In 2017 kende Nederland maar liefst 1,5 miljoen honden.

Alleen maar liefde voor Loetje

Ook Ellie Lust is een trotse hondenbezitter. Loetje is met de politieagent mee naar het theaterfestival Oerol op Terschelling. De viervoeter maakt zo’n indruk op de hiphop-broers Dos Hermanos dat ze een ode brengen aan deze very important dog

Ultieme dierenliefde

Hoe diep de liefde voor een wandelkameraad kan zijn bezingt Wim Sonneveld hieronder in het hartverscheurende liedje 'Het hondje van Dirkie' (origineel van Louis Davids).

Het jaar van de hond

Vandaag is het de dag van de hond, maar in de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de hond. De Chinese astrologie werkt niet alleen met dieren, ook de vier elementen spelen een belangrijke rol. 2018 is dan ook het jaar van de Aarde-Hond. Kenmerkende eigenschappen zijn: goede discipline, een serieuze kijk op het leven, loyaal, betrouwbaar, standvastig en intelligent. En goed nieuws: de hond wordt gezien als een symbool van geluk, we zouden dus zomaar een zeer positief jaar tegemoet kunnen gaan! 

Deel dit artikel