De feel-good film Verliefd op Ibiza: elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza, maar die plannen hebben allemaal te maken met het vinden van liefde, op welke manier dan ook. 

De film Verliefd op Ibiza zie je maandag 28 juni 2021 om 20.20 uur op NPO 3 (HH).

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, op de liefdes van hun leven, en op het zonnige Spaanse Ibiza. 

De film Verliefd op Ibiza draaide in 2013 in de bioscopen. Bekijk de trailer: 

Kevin <3 Lizzy

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful.

Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen moet uitgeven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevins oma Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin laat inzien wat echte liefde is.

Jacky zoekt de liefde, Irma vindt de liefde

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van, totdat haar hart op hol slaat…

De vader worden die je voor je kinderen had willen zijn

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 55e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak een grote afwezigheid. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi verleid wordt.

verliefdopibiza-4.jpg
Gigi Ravelli in Verliefd op Ibiza
verliefdopibiza-4.jpg

Op echte vrienden kun je altijd rekenen

De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle verhaallijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

Deel dit artikel