Hoe is de sfeer op de set van De Slet van 6VWO? YouTuber Marije Zuurveld laat het je zien in haar nieuwste vlog hierboven.

De afgelopen tijd was Marije vaak bezig met een geheim project waar ze tegen haar volgers niets over kon zeggen, maar dinsdag 3 juli onthulde Marije dan eindelijk het grote nieuws: ze speelt een rol in het nieuwe seizoen van de online serie: 'De Slet van 6VWO'. En dat spelen in een serie meer geduld kost dan het maken van een YouTube-vlog, blijkt al snel:

blockquote
Het is leuk, maar wel warm en veel wachten. Maar het is het allemaal waard!
Marije Zuurveld 

Daten met je leraar

De eerste serie ging over slutshaming. Dit jaar zoekt de producent het thema in een onmogelijke relatie. Wanneer de 16-jarige Demi na de zomervakantie op school komt en er een nieuwe leraar het lokaal binnenloopt, ontstaat er kortsluiting in haar hoofd: dat is Paul, de jongen met wie ze al drie keer heeft gedatet! Kort hierna ontstaan er schandalige roddels over Paul op school en Demi is er op gebrand het tegendeel te bewijzen. Lukt het deze leerling en leraar om hun relatie te behouden?

Naast Marije Zuurveld spelen o.a. Jord Knotter, Romy Gevers, Keanu Visscher, Dzifa Kusenuh, Luca Hollestelle, Rosaline Lantink, Daniel Kolf, Levy Jansen, Bruno Prent, Margien van Doesen en Cees Heyne een rol in de serie. De 10-delige serie 'De Slet van 6VWO' is in het najaar te zien op npo3.nl

Seizoen één bekijken? ↓ ↓ 

Deel dit artikel