Zit je ook zo te zweten in je kleren tijdens deze hittegolf en overweeg je nu om naturist te worden? Bekijk hier eerst of het echt iets voor je is! 

Blote Bauers 

Frans en Dorus Bauer worden wakker op een naturistencamping in Slowakije en kijken hun ogen uit. Frans vraagt iedereen het figuurlijke hemd van het lijf, maar zelf houden ze hun kleren liever aan. De Bauer-broers vinden zichzelf “te preuts” om ook met de billen bloot te gaan. 

Frans en Dorus slapen op een naturistencamping in Slowakije

Een naturistencamping in Slowakije 

Het Ik Vertrek-koppel Mark en Margo beginnen in 2011 de eerste naturistencamping in Slowakije. Ze zijn super blij met de aankoop van hun boerenhoeve, maar ze krijgen heel wat tegenslagen te verduren. De Slowaken zijn vooral nieuwsgierig naar de naturistencamping, maar boeken geen overnachtingen. Ook moet er nog veel gebeuren aan hun huis en het terrein. In 2016 blikken de twee terug op hun avontuur.

Op bezoek bij Dobrá Lúka

24/7 naturist 

Lauren blijft slapen in het Engelse naturistendorp Spielplatz. In dit dorp leven de inwoners 24/7 zonder kleren aan. Waarom leven ze het liefste naakt? Lauren onderzoekt en ondergaat deze lifestyle. Bekijk hier Laurens avontuur.

Deel dit artikel