Quincy en Remco laten in 'Ik wil een kind' zien hoe ze op zoek gaan naar een draagmoeder. De opnames zijn alweer enige tijd geleden en we zijn benieuwd hoe het nu met ze gaat.

'Hallo lieve kijkers. Bedankt voor de vele reacties op de uitzendingen van ik wil een kind. Wij hebben het progamma en de aanwezigheid van de camera's als goed ervaren en willen jullie hier ook graag voor bedanken! Op de vraag hoe gaat het nu met ons... Nou, het gaat goed met ons ondanks dat we nog steeds opzoek zijn naar een draagmoeder!!

Wat voor ons belangrijk is dat het gesprek op gang komt over het feit dat twee mannen of twee vrouwen ook graag een kind willen, wat natuurlijk nog niet altijd wordt geaccepteerd. En er is naar ons idee weinig begrip voor de situatie. En wij denken dat door het progamma en de vele media-aandacht Nederland iets begripvoller zou zijn.

                Lees verder en bekijk de videoclip van quincy op Zorg.nu

Lauren! Ik wil een kind

Voor de serie Lauren! Ik wil een kind volgt presentatrice Lauren Verster  gedurende 2 jaar stellen en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken, namelijk een kind op de wereld zetten. Zo zien we hoe Rosalyn en Jeroen een draagmoeder zoeken. Rosalyn is namelijk geboren zonder baarmoeder. Het lesbische stel Baukje en Talitha zoekt een homostel als co-ouders. En Arenda is een 28-jarige vrouw die wel moeder wil worden, maar niet de dagelijkse zorg wil.

Deel dit artikel