Na een tijd lang in de schuur van de ouders van Nicolle te hebben gewoond, was het dan eindelijk zover: Andy en Nicolle verhuisden naar een eigen huis!

Heel veel ruimte
Hoewel Andy en Nicolle heel blij zijn met hun nieuwe huis, kunnen ze aan één ding maar niet wennen: de ruimte! “We wisten wel dat we ruimte over gingen houden, want we zijn drie keer zo groot gaan wonen. Maar we hebben nog zoveel over dat er makkelijk spullen bij kunnen. Ons vorige huisje was te klein en dit is perfect.”

Vrije konijnen
De konijnen profiteren bijna nog het meest van de verhuizing. Eerst in een mooi nieuw hok en inmiddels mogen ze los in de tuin. “Ze zaten in drie hokken naast elkaar, zodat ze konden ruiken en wennen aan elkaar en de omgeving. Nu is het tijd om ze vrijheid te geven, los in de tuin.” De zeven stampertjes knagen en hoppen er op los, maar Andy zag wel meteen beren op de weg. “Ik heb nog niet de kans gehad de hele tuin konijn-proof te maken en ik zag al meteen plekjes waar ze konden gaan graven. Dus we hebben een deel afgezet met gaas, hopelijk is dat voor nu genoeg.”

Thuis in Tiel
Voor Andy was het niet moeilijk om zich thuis te voelen in Tiel, hij komt er immers vandaan. “Ik vind het heerlijk om weer in de buurt van mijn ouders te wonen. Ik zag ze soms maanden niet, nu loop ik even langs en hoeft bezoek niet gepland te worden.” Nicolle had verwacht dat ze het heel lastig zou vinden, maar dat valt wel mee. Ze zoekt haar ouders veel op en zij komen ook vaak bij haar langs.

Blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina van Nederland Verhuist!

Nederland Verhuist

Deel dit artikel